Asztalfoglalás

+36 30 406 9848

Rólunk

BEMUTATKOZÁS

A Huber Étterem történetének mindig szerves része egy család…

Az épület anno a falu kisboltja, majd borozó volt és végül étterem lett. Mindenki ismerte az étterem névadóját, a Huber családot.

2020 elején egy másik, a Szekeres család úgy döntöttünk, hogy még a zord “covid-idő” sem tudja elnyomni a gasztronómia és Fertőrákos iránti szeretetünket, így szeptembertől újranyitottuk a rövid időre bezárt étteremet, amit azóta régi fényében üzemeltetünk más (pl. Frei kávézók, Fragola fagylaltozók) vendéglátós helyekkel együtt.

Tehát a vendéglátás sosem állt messze a családtól, szakmai múltunk egyik gyöngyszeme pl. a soproni Hotel Fagus megépítése és üzemeltetése hosszú, sikeres éveken át.

A szülők, és az öt felnőtt gyermek más és más végzettséggel de egy közös céllal vágtunk bele ebbe az új, fantasztikus kalandba: a falusi étterem fesztelen hangulata, a jó ízek, a kedves kiszolgálás hozza össze a különböző, de kiváló gasztro élményt kereső embereket!

Mikor halljuk a baráti nevetéseket, vagy ételt szolgálhatunk fel a legfontosabb családi eseményekre, esetleg együtt örülhetünk az ifjú párral, akkor úgy érezzük, a nehéz idők ellenére jó úton haladunk.

Sőt, folyamatosan tervezgetjük, hogy mivel tudnánk a kedves vendégeink élményeit még fokozni, így terveink között szerepel egy nyitott terasz és pince helyiség megnyitásán kívül, hogy tavasztól a Fertő rajongásunkat továbbadva fél/egy napos programokat szervezzünk Önöknek is, hogy ne csak a finom ételeket, hanem a csodálatos környéket is megismerhessék! Ha szeretnének ezekről az újításokról értesülni, mindenképpen kérjék hírlevelünket!

Nem utolsó sorban ki kell emelnünk, hogy a kiváló csapatunk, profi szakácsaink és kedves felszolgálóink munkája nélkül a mi álmunk sem valósulhatott volna meg.

Sok szeretettel várjuk tehát Önöket  a Huber Étteremben!

A Szekeres család

RENDEZVÉNYEK

Rendezvény lebonyolítása

Örömmel fogadunk nagyobb létszámú asztalfoglalásokat és rendzvényeket is! Mindig igyekszünk a kívánságoknak és igényeknek megfelelni, így keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén! 

Éttermünk maximális befogadóképessége 110 fő. Fedett, fűtött kerthelyiségünkben 70 és Hütte helyiségünkben 40 főt tudunk kényelmesen leültetni.

 

SZÜLETÉSNAP/ÉVFORDULÓ

BANKETT / BALLAGÁS

ESKÜVŐ/ ELJEGYZÉS

CÉGES RENDEZVÉNY

Szezonális ajánlatok
Barátságos árak
Családbarát
Kutya barát
Szép kártya
Ingyenes Wifi